Sabtu, 12 Februari 2011

Majalah Online apaan deh lit?



Oke, First of all.. gue mo ngenalin majalah onlen gue ini. Ya, dengan niat gue mau berbagi ke kalian, gue ngidupin nih majalah onlen. Untuk langkah pertama, Resources rata2 bakal gue ambil dari berita2 favorit gue di beberapa situs gede kayak Kaskus, Detik, etc. Tapi ga menutup kemungkinan kalo sebagian artikel bakal gue tulis sendiri. So, gue pengen blog gue semakin lengkap rasanya dengan adanya majalah ini. Biar kalian makin betah dan stay in touch ama blog gue ini. Sehingga yang kalian dapet dari blog ini bukan cuma ngakak ngikik, tapi semoga blog gue bisa menambah wawasan kalian tentang pengetahuan umum. info, tips, trik, etc bakal gue share di sini! So, I hereby launch MagzLicious (-.-")>

8 komentar:

  1. *plok*plok*plok* aku suka online magz nya bang alit! tp kok disingkatnya ML bang? kirain abang bikin magz macam playboy hahahaha ~.~V

    BalasHapus
  2. Thanks for telling this story. Denis

    BalasHapus
  3. Untuk mempermudah kamu bermain guys ajoqq menghadirkan 7 permainan hanya dalam 1 ID 1 APLIKASI guys,,,
    dimana lagi kalau bukan di ajoqq,,, Pin BB: 58cd292c

    BalasHapus
  4. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  5. This is a great article. It gave me a lot of useful information. thank you very much.
    Potty Racers 3

    BalasHapus
  6. mcafee activate registered trademarks, company names, product names and brand names are the property of their respective owners, and mcafee.com/activate disclaims any ownership in such third-party marks. The use of any third party trademarks, logos, or brand names is for informational purposes only, and does not imply an endorsement by mfmcafee.com or vice versa or that such trademark owner has authorized mfmcafee.com to promote its products or services.

    office.com/setup is an independent support and service provider for the mostsecure remote technical services for all Office products. Our independent support services offer an instant support for all software related errors in the devices, laptops, desktops and peripherals. We have no link or affiliation with any of the brand or third-party company as we independently offer support service for all the product errors you face while using the Office. If your product is under warranty, then you may also avail our support services for free from manufacturer’s official website office.com/setup.

    If your product is under warranty, then you may also avail our support services for free from manufacturer’s official website norton.com/setup.

    BalasHapus